Virtueel Assistent de expert op gebied van Online-Marketing?

Virtueel Assistent de expert op gebied van Online-Marketing?

Na de 2-daagse live training van Virtueel Succes, module Marketing en Sales kan ik zeggen dat dit wel degelijk het geval is. De virtueel assistent kan op het gebied van online-marketing elke ondernemer op een professionele en efficiënte wijze bedienen in het realiseren van zijn doelen. Het is geen Rocket Science, elke ondernemer wil klanten werven, en dit kan o.a. door het vergroten van de online zichtbaarheid. De virtueel assistent heeft de vaardigheden en kennis van de noodzakelijke tools om dit voor de startende en ervaren ondernemer in te richten. Vanaf morgen ga ik het geleerde in praktijk brengen middels mijn stageopdracht. Best spannend hoor!

Professionals in Privacy

Mijn stage opdrachtgevers zijn Michael de Weerdt en Tom Verkuijl van Professionals in Privacy. Zij bieden advies, volledige implementatie en een tool die de zorgen van de ondernemer uit handen neemt. Ook een Shared Data Protection Officer die tijdelijke ondersteuning biedt, behoort tot de mogelijkheden. De website is deze week gelanceerd, neem gerust een kijkje.

Plan van Aanpak
Deze week ga ik aan de slag met het plan van aanpak, zodat we de eerste stappen kunnen zetten op het gebied van online zichtbaarheid. Een tool die ik hiervoor ga testen is Autorespond. Tijdens de training hebben we hier al mee gewerkt en het is een soort automatische piloot met online tools voor marketing en verkoop. Mijn eerste stap is om dit voor mijn opdrachtgevers in te richten, zodat ze een vliegende start kunnen maken.