Ondernemen is kansen zien

Ondernemen is kansen zien

De afgelopen week heb ik hard gewerkt aan mijn plan van aanpak voor mijn opdrachtgevers Professionals in Privacy. Dit plan beschrijft concreet de eerste stappen die we samen gaan zetten op het gebied van online zichtbaarheid. Ik ben ook aan het onderzoeken welk autorespond systeem het beste aansluit bij de wensen van mijn opdrachtgever. Deze week ga ik aan de slag met Mailbleu, dit is partner van ActiveCampaign en het systeem beschikt over de Nederlandse taal en ziet er qua design mooi uit.

Kansen
Door de opleiding kijk ik anders naar mijn opdrachtgevers en hoe ze hun bedrijf georganiseerd hebben. Ik zie veel kansen om als virtueel professional de ondernemer te helpen om digitale ontwikkelingen toe te passen in hun bedrijf, zodat het bedrijf kan groeien en de werkdruk bij de ondernemer omlaag kan. Hoe mooi is dat!

Kansen zien door te spelen?
De academie bestaat dit jaar 5 jaar en ik wil Petra Fehring van harte feliciteren met deze mijlpaal. Zonder de academie voor Virtueel Professionals was ik niet aan dit avontuur begonnen. Petra heeft voor de Academie o.a. het SOM7 spel ontwikkeld. SOM7 staat voor Systeem Operationeel Management. SOM7 bestaat uit zeven systemen, de onderdelen die samen de fundering onder jouw bedrijf vormen. In dit spel krijg je helder welke stappen jij als ondernemer kunt zetten om een solide fundering onder jouw bedrijf te bouwen, zodat je klaar bent om te groeien. Ben jij klaar voor een volgende stap? Meld je dan hier aan om het spel met mij te spelen.