Your Virtual Pro

Mirjam van Heiningen

Aangenaam, mijn naam is Mirjam van Heiningen, ik woon samen met Michael en onze zoon Yoscka in Wijchen. Sinds oktober 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik me gespecialiseerd als virtueel assistent voor ondernemers.

Opleiding & Ervaring

Na het afronden van mijn HEAO opleiding aan de Hogeschool in Enschede, heb ik verschillende functies gehad bij de Rabobank. Eerst als clientadviseur, later als intern-accountmanager en directiesecretaresse. In 2017 ben ik werkzaam geweest bij RvN@ als community secretaris. RvN@ is het platform waarop ondernemers, studenten, inwoners, kenniswerkers, overheidsinstanties en investeerders hun krachten bundelen en investeringen doen. En met elkaar kijken hoe ze kennis kunnen verbinden en het kapitaal in de regio kunnen vergroten. Geïnspireerd door de mensen en de beweging heb ik besloten om de stap naar het ondernemerschap te zetten en mijn eigen bedrijf te starten. Mijn eerste opdracht heb ik uitgevoerd bij Ieder Talent Telt. Dit is een community waar álle Nijmeegse onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties samenwerken met partners zoals Gemeente Nijmegen én jongeren of andere inwoners, om talenten (doorlopend) te helpen ontplooien. Dit gebeurt zowel op de werkvloer als op bestuursniveau, binnen broedplaatsen en projecten. In 2021 ben ik gestart bij het Kwaliteitsnetwerk mbo. Een stichting die is opgericht door en ten behoeve van de instellingen in de mbo-sector en heeft tot doel kwaliteitsbewustheid en het kwaliteitshandelen van de aangesloten instellingen te bevorderen.

Competenties
Ik ben een hands-on gedreven assistent. Mijn doel is om de klant altijd een stapje voor te zijn en te ontzorgen in het bereiken van zijn/haar doelstellingen. Ik ben een organisatietalent in hart en nieren en positioneer me als de” rots in de branding”. Ik ben in staat om aan meerdere projecten tegelijk te werken en behandel ieder project met dezelfde kwaliteit en energie en geniet van de dynamiek. Ik zorg ervoor dat logistiek alles op rolletjes verloopt en weet op efficiënte en doortastende wijze in te spelen op de klantvraag. Mijn troeven zijn doorzettingsvermogen en veranderkracht.

 

Wat anderen over mij zeggen