Your Virtual Pro

Mirjam van Heiningen

Aangenaam, mijn naam is Mirjam van Heiningen, ik woon samen met Michael en onze zoon Yoscka in Wijchen. Sinds oktober 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik me gespecialiseerd als virtueel assistent voor ondernemers.

Opleiding & Ervaring

Na het afronden van mijn HEAO opleiding aan de Hogeschool in Enschede, heb ik verschillende functies gehad bij de Rabobank. Eerst als clientadviseur, later als intern-accountmanager en directiesecretaresse. In 2017 ben ik werkzaam geweest bij RvN@ als community secretaris, hier was ik verantwoordelijk voor de praktische organisatie van de activiteiten van RvN@ en het secretariaat. RvN@ is het platform waarop ondernemers, studenten, inwoners, kenniswerkers, overheidsinstanties en investeerders hun krachten bundelen en investeringen doen. En met elkaar kijken hoe ze kennis kunnen verbinden en het kapitaal in de regio kunnen vergroten. Geïnspireerd door de mensen en de beweging heb ik besloten om de stap naar het ondernemerschap te zetten en mijn eigen bedrijf te starten.

Competenties
Ik ben een hands-on gedreven assistent. Mijn doel is om de klant altijd een stapje voor te zijn en te ontzorgen in het bereiken van zijn/haar doelstellingen. Ik ben een organisatietalent in hart en nieren en positioneer me als de” rots in de branding”. Ik ben in staat om aan meerdere projecten tegelijk te werken en behandel ieder project met dezelfde kwaliteit en energie en geniet van de dynamiek. Ik zorg ervoor dat logistiek alles op rolletjes verloopt en weet op efficiënte en doortastende wijze in te spelen op de klantvraag. Mijn troeven zijn doorzettingsvermogen en veranderkracht.


Leuk om te weten

Mijn passie is hardlopen, dit is voor mij de manier om lichaam en geest fit te houden. Mijn volgende sportieve uitdaging is de marathon van Ravenna in november 2018. Ik kan enorm genieten van de natuur en cultuur, ver weg en dichtbij.

Wat anderen over mij zeggen