Your Virtual Pro

Virtueel assistent voor actieve ondernemers


Heb je dagelijks te maken met tijdgebrek, veel onderbrekingen en een overvolle inbox met e-mail? Kom je door alle spoedklusjes maar niet toe aan grote klussen en lange termijn zaken? Als Virtueel Professional creëer ik tijdwinst voor trainers, coaches en projectmanagers. Zodat jij weer tijd hebt voor het “echte” werk, daar waar je hart ligt en je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve rompslomp.

Wat is het voordeel om met mij te werken?

Mijn expertise ligt bij het uitvoeren van alledaagse taken, door mijn secretariele, organiserende, ondersteunende achtergrond ben ik de perfecte ondersteuner. Een ander voordeel is dat je me al voor een aantal uren per week/maand kunt inhuren voor de betreffende dienst. Zowel het werken op afstand als het gericht aantal uren inhuren maakt het samenwerken enomr flexibel, omdat je exact inkoopt wat je nodig hebt.

Ik ben lid van de VP Club Exclusive, een netwerk voor Virtueel Professionals.

Wat kan ik voor je doen?

De aandachtsgebieden en taken waarbij ik je kan helpen zijn divers en afhankelijk van je hulpvraag. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel, whats-app of mail mij gerust, tel 06 – 81 12 03 80 of mirjam@yourvirtualpro.nl

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.