Your Virtual Pro

Testimonials

Mirjam is een veelzijdig, creatief, prettig en open persoon. Haar kracht ligt in de dynamiek, het snel kunnen schakelen en anticiperen op wat komen gaat, het gewoon top regelen en organiseren. Als het werk bij Mirjam ligt, je weet het komt goed, en vaak meer dan dat! Ik raad haar aan voor dynamische, afwisselende functies, die bijvoorbeeld projectmatig werk vereisen, bijvoorbeeld een event of nieuwe werkwijze dat geheel georganiseerd of uitgezocht moet worden met ruimte om hierin voorstellen te doen hoe het nog beter kan. Mirjam is dan ècht van toegevoegde waarde in de organisatie.

Yvette Akkermans-Hazekamp, manager Business Support Rabobank Rijk van Nijmegen


Mirjam is een harde werker die loyaal is aan het bedrijf en haar werkgever. Zij werkt planmatig en gestructureerd. Zij wordt opgezocht door haar mede-collega’s bij het organiseren van events e.d. omdat zij dit goed kan. Ook grote projecten weet zij tot een goed einde, met prima resultaten, te brengen. Mirjam is discreet en betrouwbaar en werkt als een echte personal assistant. Ik kan Mirjam van harte aanbevelen.

Bianca Zomerhuis, directeur Private Banking & Particulieren Rabobank Rijk van Nijmegen


Mirjam: Echte organisator met oog voor details en met behoud van overzicht.

Mirjam weet binnen chaos rust te creëren en is uitstekend in staat de werkzaamheden te plannen en te organiseren. Heeft het in zich om mensen aan elkaar te verbinden waardoor projectdoelen gehaald worden. Mirjam combineert haar oog voor detail met oog voor de menskant van de organisatie. Ze weet wat er speelt, gaat hier op een integere manier mee om. Haar organisatie sensitiviteit / management identificatie maakt haar een zeer prettige gesprekspartner.
Mocht je iemand zoeken die punctueel is met organisatorische kwaliteiten dan zou ik Mirjam direct aanbevelen.

Carlo van Haaren, manager, black belt, coach Rabobank